Grupi i ri në facebook për "Unionin"

Pershendetje te gjitheve, Ne vazhden e angazhimeve te fundit te qytetareve të Prishtinës rreth çeshtjes se Unionit, ju ftoj te beheni pjese e grupit te ri ne facebook "Iniciative Qyetare kundër rrënimit të Hotel Unionit": Ky eshte linku i…Read More

Unioni

Të nderuar, Një javë pas zjarrit në objektin e Hotel Unionit, qytetarët vazhdojnë të kenë dyshime për të ardhmen e këtij simboli evropian të Prishtinës. Dyshimet po vazhdojnë përkundër faktit se Kryetari i Komunës Isa Mustafa dhe Ministri i Kulturës Valton…Read More

"Unioni"

Te nderuar mbështetës te Hotel “Unionit”, Siç edhe sigurisht jeni njoftuar, mbrëmë në orët e vona te natës Hotel Unionin e ka kapluar një zjarr i cili objektin e ka lënë me pasoja te renda. Kulmi dhe kupola e bukur e objektit historik tashmë janë zhdukur…Read More

Komuna e Prishtinës tani insiston në restaurimin e Unionit në gjendjen origjinale

Pas një heshtjeje të gjatë të zyrtarëve të Komunës, një prononcim i sotshëm i kryetarit Isa Mustafa jep shumë shpresë për mbijetesen e objektit të ish-hotel Unionit dhe kthimin e tij në gjendjen origjinale. Siç raporton Koha Ditore, Komuna e Prishtinës po…Read More

Te rejat ne lidhje me Unionin

Tung njerëz, Cause-i ne Facebook “Kundër rrënimit të Hotel Unionit” i ka mbërri 450 mbështetës. Desha vetëm me i falënderu njerëzit që e kanë ‘forward’ atë edhe me ju informu për atë se çka është duke ndodh rreth çështjes së “Unionit”. Ka një javë që…Read More

Te rejat ne lidhje me Unionin

Tung njerëz, Cause-i ne Facebook “Kundër rrënimit të Hotel Unionit” i ka mbërri 450 mbështetës. Desha vetëm me i falënderu njerëzit që e kanë ‘forward’ atë edhe me ju informu për atë se çka është duke ndodh rreth çështjes së “Unionit”. Ka një javë që…Read More

Peticioni Online

Peticioni ka dal edhe online ne http://www.thepetitionsite.com/1/kunder-rrenimit-te-ish-hotel-unionit Ju lutem forwardojeni sa ma shume. VEREJTJE: NE PETICION VENDOSINI ADRESAT E KOSOVES PER SHKAK SE NEVOJITEN KUR PETICIONI I DERGOHET KOMUNES.
See more
to comment