Back to Romani Impotriva ACTA

Noua Lege Europeana a Intimitatii Online - Sa luam atitudine!

Buna ziua!

Dupa cum am mentionat anterior, la finalul lunii mai vor incepe dezbaterile in Parlamentul European pentru a se vota o noua lege ce vizeaza intimitatea utilizatorilor de internet. Acest tratat este menit sa protejeze utilizatorii din Uniunea Europeana in fata marilor companii care colecteaza date personale.

Cu toate acestea, corporatiile online incearca sa ii influenteze pe europarlamentari prin diferite mijloace, astfel incat textul tratatului sa aiba prevederi "favorabile", pentru a ne putea spiona in continuare!

In calitate de cetateni ai Uniunii Europene, avem dreptul de a-i contacta pe cei care ne reprezinta in Parlamentul European pentru a le aduce la cunostinta orice sugestie sau nemultumire. Teoretic, europarlamentarii ar trebui sa fie delegatii nostri, care sa voteze in interesul nostru, si nu al vreunei companii.

Rugamintea mea este, oricand aveti cateva minute libere, sa scrieti un e-mail prin care sa le cereti europarlamentarilor romani sa voteze pentru a ne proteja drepturile si libertatile in fata corporatiilor.

Lisa e-mailurilor europarlamentarilor romani este:

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

O prezentare video (putin dramatica) asupra acestui tratat poate fi vizionata aici:
http://www.youtube.com/watch?v=NKZmQJQrTuY (http://www.youtube.com/watch?v=NKZmQJQrTuY)

Ca intotdeauna, va multumesc pentru sprijin, si sper ca ne vom face vocile auzite. Poate ca nu avem garantia ca se va vota in favoarea noastra, dar trebuie sa le expunem celor care ne reprezinta punctul nostru de vedere.

Toate cele bune!

Cu stima,
Vlad Costea

2 comments

to comment