Back to Romani Impotriva ACTA

O noua cauza pentru cei interesati

Stimati aparatori ai internetului liber,

In primul rand, tin sa va multumesc inca o data pentru suportul oferit in ultimele 10 luni. Poate ca aceasta cauza nu a contat la votul final din Parlamentul European si nu a fost luata in seama de catre autoritatile locale, dar scopul a fost cu mult depasit: peste 100.000 de romani i s-au alaturat, au fost solidari cu mesajul si l-au transmis mai departe. 4 iulie 2012 este ziua in care ACTA a fost respins in Parlamentul European, zi sarbatorita de catre noi toti ca pe o zi a independentei. Cu toate acestea, unii eurparlamentari au declarat ca in eventualitatea unei revizuiri a anumitor articole, un tratat precum ACTA ar putea fi legiferat! Prin urmare trebuie sa ramanem vigilenti in ceea ce priveste libertatea acestui spatiu virtual.

Intre timp, in urma unui proiect pentru facultate, m-am decis sa infiintez o noua cauza, pe care eu o consider de bun-simt. Am intitulat-o C.A.R.E. (Clubul Amatorilor de Reciclare si Ecologie) - acronimul a fost gandit pentru a desemna substantivul din limba engleza "care", ce desemneaza grija, atentie, protectie, pasare. Scopul cauzei, asa cum il vad in momentul de fata, este acela de a prezenta metode simple prin care putem salva mediul, uneori chiar si fara a intreprinde actiuni speciale. Pentru un viitor mai bun pentru generatiile viitoare, consider ca protejarea mediului este prioritatea numarul unu.

Daca am reusit sa va conving sa va alaturati acestei cauze, va rog urmati link-ul: http://www.causes.com/causes/798592-clubul-amatorilor-de-reciclare-si-ecologie-c-a-r-e

Va multumesc inca o data pentru sprijinul acordat in tot acest timp si cu riscul de a fi exagerat de idealist, sper ca nu va mai trebui vreodata sa luptam pentru libertatea internetului. Daca totusi se mai intampla ceva, voi avea grija sa anunt :)

Cu stima,
Vlad Costea

10 comments

to comment