Va rog sa dati mai departe povestea Mihaelei!

Nu e nevoie decat de cateva click-uri ca sa o ajutati! Va rog sa dati mai departe povestea Mihaelei!

Un click face diferenta!

Va rog reamintiti prietenilor sa dea mai departe povestea Mihaelei! Nu le ia decat un click de mouse...

Multumim tuturor celor care au popularizat povestea Mihaelei!

Este o adevarata bucurie ca deja sunt aproape 200 de oameni care s-au alaturat acestei cauze! Multumim si va rugam sa continuati sa dati mai departe invitatia de sustinere a cauzei Mihaelei! Cu cat suntem mai multi, cu atat incepe mai repede sa se vada…Read More

1000 de sustinatori ai cauzei Mihaelei pana la Craciun!

Aceasta dorinta poate deveni realitate: tine de fiecare dintre noi sa reamintim prietenilor sa sustina aceasta cauza! Haideti sa aducem mai multa lumina de Craciun Mihaelei!

Sarbatori fericite si un 2012 mai bun!

Multumim tuturor celor care o sustin pe Mihaela! Impreuna am reusit sa facem un lucru extraordinar: am adus mai multa lumina si speranta in viata acestui ingeras! Sarbatori fericite, pline de LUMINA!

An Nou cat mai LUMINOS!

Fie ca Anul Nou sa va aduca sanatate, fericire si impliniri pe toate planurile! Va multumim tuturor celor care ati ajutat-o pe Mihaela si va rugam sa o sprijiniti in continuare in lupta ei pentru o VIATA IN LUMINA! Ne apropiem de 2000 de membri ai cauzei,…Read More

Inceput bun de an pentru cauza Mihaelei!

Suntem mai mult de 5000 de oameni care sustinem cauza Mihaelei! Ne bucuram ca ne-am adunat atatia si speram sa fim cat mai multi in continuare!
See more
to comment