Back to Bebelusul Elenei are nevoie de ea! Sa o ajutam sa traiasca!

Elena are nevoie URGENT de ajutorul vostru!!! - continuare

"Numai cu ajutorul lui Dumenzeu şi al dumneavostră mai sunt în viaţă şi sper şi vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi în continuare! Mă omoară încetişor grija banilor pentru că, fără ei, nu ajung la spital, fără ei nu îmi pot cumpăra medicamentele, fără ei nu mai am cum să îmi continui tratamentul. Nu ştiu cum să mai calculez banii, nu ştiu cum să fac economii mai multe, merg cu conservele după mine, dar degeaba. Pot să spun că mă bucur pentru o mâncare caldă când sunt în spital. Fiindcă mi-a fost foarte rău, a trebuit să chem salvarea de mai multe ori, costurile acestea trebuind sa le suport singură. În plus, în zilele de spitalizare trebuie să achit “forfait sejour”. Mai mult, pe lângă transport şi cazare, trebuie să îmi cumpăr singură majoritatea medicamentelor. Am amânat cât am putut, dar până la urmă am fost nevoită să încep şi reflexoterapia necesară pentru funcţionarea ficatului, a rinichilor, a bilei, pentru scăderea burţii sau cel puţin pentru încetinirea ritmului de creştere a acesteia.
Mă rog la Dumenezeu ca ficatul meu să înceapă să funcţioneze, să nu se mai acumulez lichidul ascitic şi să încep să mă simt şi eu mai bine!
Trebuie să cred în continuare că mă voi face bine pentru Mihăiţă în primul rând, pentru soţ, pentru mama, pentru tata, pentru sora şi fratele meu, pentru lumea care mă susţine, pentru tot ce îmi aduc aminte că era frumos în viaţă!
VREAU SĂ RETRĂIESC TOT CE ERA FRUMOS ODATĂ! VREAU SĂ TRĂIESC! VĂ IMPLOR, AJUTAŢI-MĂ!
AJUTAŢI-MĂ SĂ-MI CRESC BĂIEŢELUL! AJUTAŢI-MĂ SĂ-I FIU MAMA DE CARE ARE ATÂTA NEVOIE!"

Acestea sunt datele contului deschis pentru Elena:
Beneficiar: DRAGOSTIN ELENA
Banca: Millenium – Suc. Lujerului, Bucureşti, România
IBAN: RO13MILB0000000002459998 – cont RON
RO31MILB0000000002586550 – cont EUR
e-mail: [email protected]
tel.: 0741 137 382

15 comments

to comment