Back to Bebelusul Elenei are nevoie de ea! Sa o ajutam sa traiasca!

Vesti noi despre evolutia Elenei

Elena s-a intors dupa 2 saptamani de tratament. Intrucat Taxolul s-a dovedit a fi prea puternic, tratamentul i-a fost schimbat cu alte 2 chimioterapice, unul care actioneaza in tot corpul si este eliminat direct prin rinichi, nemaifiind matabolizat in ficat si unul cu efect direct pe ficat. Pentru a fi prevenita scaderea nivelului de celule albe din organism i se administreaza injectii pentru stimularea maduvei hematogene, injectii pe care va trebui sa si le achizitioneze de la farmacie, si care costa foarte mult, deorece este vorba nu doar de o singura administrare, ci de 5.
Cand a ajuns in Franta avea din nou ascita, i s-au recoltat initial 12 l si ulterior inca 4,5l. In continuare tratamentul consta in corticoizi, laxative, antiinflamatoare, antipiretice preventiv, complex vitamino-proteic, tratament homeopatic, reflexoterapie.
Incepand din 30.01 este din nou in Franta unde i se va face chimioterapie si punctie. La ultima deplasare Elena a locuit la o cunostinta care i-a oferit cazare ei si insotitorului pe durata celor 2 saptamani.

43 comments

to comment