Back to Støtt Rolda´s Gatehunder

ROLDA Gatehunder fra Romania, Org.Nr.998398495

8tb

ROLDA sin misjon i Romania er hovedsakelig å behandle hvert eneste bergede dyr med respekt og ansvar. Vi ønsker å tilby en hjemløs hund mer enn bare et godt måltid, kvalifisert personale, rene kenneler, permanent medisinsk oppfølging, sterilisering, rehabilitering og døgnkontinuerlig vakthold via et sikkerhetsselskap. Vårt endelige mål er at hver eneste hund skal ha et eget hjem og en egen menneskefamilie. Hvis våre hjelpesentere kan bli et midlertidig hjem for bergede hunder, tilpasset hundens personlighet, er vår oppgave fullført.
Å redde livet til en hund er ikke billig. Prisene i Romania er sammenlignbare med prisene i vest-Europeiske land, men gjennomsnittsinntekten ligger på 300 Euro i måneden. (Men mange tjener langt dårligere enn dette).
Den økonomiske krisen påvirker stadig vårt dagligliv, våre mål, familier, yrkesmessige ambisjoner, fremtidsplaner og de humanitære oppgavene vi tror på.
En positiv innstilling kan hjelpe oss å overkomme denne krisen, kan åpne våre sinn til å skape muligheter som kan bli livreddende løsninger.

La deg inspirere av disse tidligere innsamlingene organisert for ROLDA, eller bruk din egen kreativitet til å sette i gang en innsamlingsaksjon for våre hunder!
Gi ett klikk: www.gatehunderfraromania.org

to comment