Back to OPRITI POLUAREA DIN TG. MURES

Seara si pe ceata se simte mai bine....

Daca treci cumva seara pe langa combinat sau mergi la cumparaturi la Auchan ori Promenada vei simti cu adevarat aerul "curat" al Tg. Muresului. Mai sunt si alte ocazii daca iti scapa cumva cele de mai sus si anume cand e ceata...se simte in intreg orasul.
Trebuie sa stim ca pe langa faptul ca combinatul ofera locuri de munca(din ce in ce mai putine), ofera in acelasi pachet boli ale sistemului respirator, care sunt mult mai mari la numar decat locurile de munca, practic toti locuitorii orasului "beneficiaza" de acest tratament cu amoniac. Concentratia amoniacului depaseste intr-o zi normala de 2 sau chiar 3 ori limita admisa. In 6 zile de masuratori, s-au constatat 20 de depasiri ale valorii de 0,300 mg/metru cub, aceasta fiind limita legala admisa. Va dati seama, daca se faceau mai multe masuratori, se depasea la fiecare aceasta valoare. Ca fapt divers:valoarea concentraţiei de amoniac a ajuns la 0,806 mg/metru cub.
Deci nu stati cu mainile incrucisate si asteptati ca cineva sa faca ceva pt. voi, hai sa aratam Romaniei ca noi suntem altfel. Nu trebuie sa faci altceva decat sa te alturi cauzei si sa o transmiti si prietenilor tai.
La treaba!!!

5 comments

to comment