Back to Alaturi de EI pentru ca suntem OAMENI...

SEMNATURILE VOASTRE au ajuns pe masa AUTORITATILOR!!! Multumim!

Campania de strangere a semnaturilor pentru "Petitia pentru modificarea Legii Nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap" s-a incheiat (in data de 2 septembrie 2011, cand au fost trimise ultimele semnaturi). Petitia cu semnaturile voastre au fost depuse deja la: DGPPH (Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap, PARLAMENT (la Camera Deputatilor SI la Camera Senatului) si GUVERN.
Bilantul semnaturilor trimise este urmatorul:
► catre DGPPH au fost trimise:
- aproximativ 13.000 de semnaturi online;
- peste 1200 de semnaturi manuale adunate din Bucuresti si Neamt, centralizate ulterior de ASCHF-R Filiala Neamt si trimise de acolo;
► catre Parlament si Guvern au fost trimise peste 14.000 de semnaturi online.
Avem si numerele de inregistrare... asteptam raspunsul autoritatilor in termen de 30 de zile (pana la sfarsitul lunii septembrie). In urma discutiilor avute cu Doamna Director a DGPPH, aceasta ne-a comunicat ca vor analiza solicitarile noastre (va organiza un grup de lucru intern) si ne vor comunica rezultatele, pentru a ne spune punctul de vedere.
URMATOAREA ETAPA A PROIECTULUI de modificare a legii consta in atragerea sustinerii in Parlament, pe care o vom lansa in cateva zile si. Contam si pe voi in acest demers!
Va vom tine la curent cu fiecare pas - dupa cum v-am promis si va asteptam alaturi de noi pe grupul care a lansat petitia: https://www.facebook.com/groups/dizability/

*******************************************
Reamintim ca exista doua variante de petitii:
► Petitia online (37 de solicitari): http://www.petitieonline.ro/petitie-p41158046.html
► Petitia care a circulat pentru strangerea semnaturilor manuale (15 solicitari in plus - conform sugestiilor primite de la voi, ulterior lansarii petitiei online, in total 52 de solicitari): https://www.facebook.com/groups/dizability/doc/263849230309549/
Va multumim din suflet si cu toata inima pentru sustinerea si implicarea voastra... pentru prima data si datorita voua am zarit un zambet de speranta in lumea noastra gri si insingurata (comentariile voastre au fost adunate aici: https://www.facebook.com/groups/dizability/doc/263849230309549/)
________________________________________________
"Nu e vina lor ca sunt asa, la fel cum nu e meritul nostru ca suntem sanatosi! Dizabilitatea nu scuteste pe nimeni: azi suntem sanatosi... maine nu se stie! Poate semnam chiar pentru viitorul nostru!"

103 comments

to comment