Back to Alaturi de EI pentru ca suntem OAMENI...

Printre lacrimi va multumim din inima ca ati semnat!

Am plans cu lacrimi de bucurie, alaturi de persoanele cu dizabilitati... vazand cum numarul de semnaturi creste si citind mesajele voastre atat de incurajatoare. Pentru prima oara, am simtit ca cineva este alaturi de noi, ca exista si oameni carora le pasa... pentru prima oara am zarit un zambet de speranta in lumea noastra gri si insingurata!
AICI: http://www.petitieonline.ro/petitie-p41158046.html, am strans in mai putin de o luna peste 10.000 de semnaturi pe care le vom depune la sfarsitul saptamanii viitoare la DGPPH (autoritatea responsabila la nivel national pentru protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati)! Va vom tine la curent cu fiecare pas important pe care il facem, in semn de recunostinta pentru inima voastra frumoasa!
Promitem ca vom face tot posibilul ca munca noastra si timpul investit de voi pentru semnarea si promovarea petitiei sa fie valorificat prin modificarea Legii 448/2006 pentru persoanele cu dizabilitati conform solicitarilor noastre. Astfel vom atinge primul obiectiv necesar imbunatatirii conditiilor de viata ale persoanelor cu handicap din Romania!
Multumim din suflet si cu toata inima si va asteptam alaturi de noi pe acest grup: http://www.facebook.com/groups/dizability/
SUNTETI... cu adevarat OAMENI pentru ca ati dovedit intelegere fata de suferinta noastra, semnand si promovand aceasta petitie!
________________________________________________
"Nu e vina lor ca sunt asa, la fel cum nu e meritul nostru ca suntem sanatosi! Dizabilitatea nu scuteste pe nimeni: azi suntem sanatosi... maine nu se stie! Poate semnam chiar pentru viitorul nostru!"

35 comments

to comment