Back to Alaturi de EI pentru ca suntem OAMENI...

Si daca esti la doar un accident distanta? Pentru viitorul TAU, SEMNEAZA!

SEMNEAZA AICI: http://www.petitieonline.ro/petitie-p41158046.html pentru a salva O VIATA de la izolare, discriminare, suferinta, abuz!
___________________________________
"Eu am suferit un foarte stupid accident. Cand lumea-mi era mai draga, un domnisor mult prea beat, a cazut peste balustrada unui balcon si a aterizat exact pe mine, fracturandu-mi coloana vertebrala. Acum sunt paralizata de la mijloc in jos..."
"Macar o zi in pielea mea si ai semna, cu 10 maini ai semna... mai rau (decat) cum voteaza alesii nostri la 10 maini cu cartela"
___________________________________

Am strans in 10 zile peste 3500 de semnaturi! In primul rand iti multumim TIE, din suflet, daca ai semnat deja sau ai promovat aceasta cauza SI multumim in mod special personalitatilor din presa romaneasca, din lumea politica si din cea artistica... OAMENI care au dovedit ca inteleg suferinta semenilor, semnand si promovand aceasta petitie!
Vrem sa punem cel putin 10.000 de semnaturi pe masa autoritatilor, de aceea contam pe sprijinul tau in continuare! Semnatura TA nu e doar o alta semnatura ci are o semnificatie mult mai profunda, pentru ca ea poate atinge in mod pozitiv o viata!

SEMNEAZA pentru persoanele cu dizabilitati, pentru sansa lor de a avea o viata egala cu a ta, pentru adaptarea legii 448/2006 la conditiile reale cu care persoanele cu handicap se confrunta!
Dizabilitatea nu scuteste pe nimeni. Azi suntem sanatosi... maine nu se stie! Poate semnam chiar pentru viitorul nostru!

1 comment

to comment