About

Donarea de cărţi pentru bibliotecile şcolare

Aproape fiecare dintre noi am absolvit o şcoală şi indiferent de ceea ce am reuşit sau nu să acumulăm acolo, în primul rând am deprins şi exersat tainele scrisului şi cititului. Oare noi în ce măsură am reuşit să întoarcem serviciul oferit şcolii noastre?

Desigur, mulţi dintre Dvs. aţi învăţat în mai multe şcoli, sau şcoala pe care aţi urmat-o nu mai există... Nu ştiu în ce măsură v-aş putea da un sfat, dar dacă simţiţi nevoia de a face un gest de recunoştinţă pentru tot ceea ce înseamnă cuvântul şcoală, cred că nu e mult să facem un gest simplu: HAIDEŢI SĂ DONĂM O CARTE PENTRU ŞCOALA NOASTRĂ! Dacă nu vi se pare prea mult, dacă vi se pare util, dacă aveţi un pic de timp, DONAŢI O CARTE ŞCOLII PE CARE O ÎNDRĂGIŢI CEL MAI MULT, din respect pentru generaţiile viitoare!

Acest lucru îl putem realiza şi fără prea mult tam-tam! Nu cred că e nevoie să ne lăudăm cu ceea ce facem, o putem face discret, individual şi mai ales cu modestie.

Ce cărţi ar trebui să donăm? Pur şi simplu cred că e de-ajuns să donăm cărţile copilăriei noastre, sau ceea ce este adecvat pentru vârsta copiilor!

1. În beneficiul elevilor

2. În beneficiul şcolilor