Back to Iasi - Oras European al Sportului

Iasul a obtinut titlul de Oras European al Sportului 2012

Buna ziua,

Imi face deosebita placere sa va anunt, si pe aceasta cale, ca Iasul a obtinut in mod oficial titlul de Oras European al Sportului in anul 2012, devenind astfel primul si singurul oras din Romania care obtine aceasta importanta distinctie. Este o realizare cu atat mai importanta cu cat ea reprezinta un prim pas concret in obtinerea titlului de Capitala Culturala Europeana in 2020.

Tin sa va multumesc in mod special dumneavoastra, celor care ati promovat si sustinut in numar atat de mare cauza Iasului pe Facebook. Fara indoiala, o mare parte din meritul acestui succes va apartine. De asemenea, tin sa va felicit ca ati crezut de la bun inceput in acest proiect si ati inteles ca, prin initiativa si colaborare, putem sa ne atingem obiectivele impreuna si sa dam viitorului forma pe care noi o dorim.

Va astept asadar la Iasi, sa luati parte in numar cat mai mare la evenimentele sportive, de amploare nationala si internationala, gazduite pe tot parcursul anului viitor de primul si singurul oras european al sportului din Romania!

Cu deosebita recunostinta,
Catalin Ivan,
Europarlamentar PSD

23 comments

to comment