Segons Jordi Pujol, ara sí, ara toca. ( Ens hauria de caure la cara de vergonya)

Fes-te abans esclau de les teves mans ( Pere Quart)

“Ai del poble, ai de la vila, / que té un lladre per senyor,/ si vol que la pau sigui justa/ l'haurà de guanyar amb suor”. Qui gosa contradir la tornada de la cançó “Conte Medieval” d'en Joan Vilamala, membre del grup Esquirols, publicada l'any 1975?

Fem un pas més, Ni el legitimem, ni l'acatem.....el volem derogar ( Que se'l confitin!!!)

Uniu-vos a la causa "Vull votar en referèndum la derogació de l'Estatut d'Autonomia sentenciat pel Tribunal Constitucional"

Vull votar en referèndum la derogació de l'Estatut d'Autonomia sentenciat pel TC

Us convido a afegir-vos a la causa:"Vull votar en referèndum la derogació de l'Estatut d'Autonomia sentenciat pel TC". Bon any nou.

Vull votar en referèndum la derogació de l'Estatut d'Autonomia sentenciat pel Tribunal Constitucional.

En democràcia el poble té la darrera paraula:" la sobirania rau en el poble" diuen moltes constitucions democràtiques però l'espanyola diu que la darrera paraula la té el Tribunal Constitucional. Sóc ciutadà de Catalunya, el President Josep Tarradelles ens ho…Read More

Ni avui ni mai, no legitimarem un estatut dictat per un tribunal: immersió en Català.

Si realment no voleu "legitimar un estatut imposat per un tribunal" avui tothom al carrer a les 8 del vespre. No claudicarem. No ens faran baixar el cap.A reveure fins a les 8.

2n acte per commemorar el 1r Aniversari de la Consulta sobre la Independència a Argentona

Dijous 16-12-2010 Al mateix Saló de Pedra de l'Ajuntament d'Argentona. Argentona pel Dret a Decidir ens complaem a presentar-vos al sr Lluís-Ferran Requejo, catedràtic de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra (UPF, Barcelona). A la UPF dirigeix el…Read More
to comment