Благодарност за поддршката за напорите за заштита на приватноста

Почитувани поддржувачи на каузата за заштита на приватноста, Со благодарност за искажаната поддршка, накратко да Ве известам дека Повикот за повлекување на недемократските законски измени беше доставен до Собрание, Влада, Министерство за транспорт и врски и…Read More
to comment