Tiltakozás...

KÖSZÖNET mindenkinek, aki csatlakozott, és segített elhárítani a veszélyt!!! Hála nektek (is), a dolog rendeződött!!! Időközben létrejött az Illatosút site a facebookon, ahol tájékozódni lehet az eseményekről.

Helyzetkép...

http://www.illatosut.hu/hirek.php Megállapodás-tervezet született csak eddig...

Eleje, helyesen:

A Közterület-felügyelet visszarepített minket az 50-es évekbe. Akkor volt divat, hogy a hivatalok kedvükre packázhattak a néppel, a sajtót pedig cenzúrázhatták.

A legeleje helyesen:

Bocsánat -- a legeleje lemaradt: A Közterület-felügyelet visszarepített minket az 50-es évekbe. Akkor volt divat, hogy a hivatalok kedvükre packázhattak a néppel, a sajtót pedig cenzúrázhatták....

Még mindig nem született megoldás...

A mostani állás az egyik állatvédő szervezet (Lelenc -- ők csinálták az Illatos úti telep honlapját éveken át, önkéntes alapon) véleménye szerint: cenzúrázhatták. Helyreigazítás 2010. június 14. 13:46 Az eredeti cikk: Kutyagyilkos-e Szabó Mihály- Botrány az…Read More

Ki tudja...

Ki tudja, mi lesz még ebből: az állatvédők fotózhatnak megint, de az új megállapodást még nem írták alá... Amint kiderül valami, írok, és ismét: KÖSZÖNET A TILTAKOZÓKNAK!!!

Győztünk!!! (?)

Kedves Tiltakozók, pillanatnyilag úgy tűnik, GYŐZTÜNK, és a tilalmat visszavonják... Remélem, holnapra egészen biztosan lehet már tudni...addig azért ne dobjá(to)k el a klaviatúrát, ki tudja... KÖSZÖNET MINDENKINEK AZ EDDIGIEKÉRT!!!!
See more
to comment