Back to Doneaza 2% pentru SACRI si JSRI!

de ce 2% pentru JSRI si SACRI

Am citit azi pe net ca anul trecut doar 17% din romani au folosit facilitatea de a redirectiona 2% din venitul datorat statului catre o institutie non-guvernamentala. Asta in conditiile in care mai putin de jumatate (48%) stiau de posibilitatea efectiva de a face redirectionarea.

Cred ca sint multi oameni care sint nemultumiti de felul in care "statul" cheltuieste banii publici. In acest caz, al redistribuirii celor 2% din impozit, nu e vorba de a scoate bani din buzunar. E vorba de a alege ce vrei sa se intimple cu niste bani pe care statul ti i-a retinut deja. In loc sa ajunga in gropile pe care nu le astupa nimeni, pot ajunge la oameni care fac ceva util cu ei.

Revista "Journal for the Study of Religions and Ideologies" apare din anul 2002. Au aparut de atunci cite 3 numere pe an, fiecare de peste 100 de pagini. Daca in loc sa scoatem revista publicam cite un volum colectiv, acum aveam o jumatate de raft de biblioteca. Iar articolele aparute in revista reprezinta pentru autori prestigiu international, recunoastere, reprezentare in baze de date prestigioase precum ISI - Web of Science, SCOPUS, EBSCO, ProQuest.

Fiecare persoana care se alatura "cauzei" JSRI poate contribui in felul sau. Trimiteti mesajul mai departe, spuneti prietenilor, spuneti-ne daca cineva doreste sa primeasca un formular precompletat cu datele SACRI sau daca doreste sa afle mai multe informatii

to comment