Back to Let's Do It, Romania!

Voluntarii Let's Do It, Romania! din nou in actiune pe 29 septembrie

Dragi voluntari "Let`s Do It, Romania!",

Sambta, 29 septembrie, este ziua noastra! Este ziua cand vom iesi din nou la curatenie in cadrul unor actiuni locale, in judetele Timis si Ilfov.

Anul acesta, asa cum stii deja, am organizat o curatenie nationala pe data de 12 mai, pentru cel de-al treilea an consecutiv. Si nu vrem sa ne oprim aici. Pana la final de an, ne dorim sa organizam si alte proiecte pe zone despre care stim ca sunt inca pline de deseuri.

Iti multumim pentru participarea la actiunile noastre de curatenie de pana acum! Impreuna, am reusit sa aratam unei tari intregi ca actiunile de curatenie de mare amploare sunt posibile si la noi si ca, usor, usor, voluntariatul prinde aripi si in Romania. Am fost sute de mii de oameni care, in cele 3 editii de "Let`s Do It, Romania!" am oferit cateva ore din timpul nostru pentru o tara mai curata, in care sa ne faca placere sa traim. Iar rezultatele se vad!

O prima actiune va avea loc in Inflov, unde vom curata si colecta selectiv deseurile din 4 zone: padurile Baneasa, Cernica, Râioasa și Mogosoaia.
Pentru inscriere, te rugam sa completezi formularul disponibil aici http://bit.ly/S61bH8. In cursul zilei de joi, vei primi un email cu informatii suplimentare legate de program si de locul intalnirii.

Ce de-a doua actiune se va desfasura in judetul Timis. Mii de voluntari se vor mobiliza din nou pentru a curata de gunoaie arealele naturale (zonele din afara oraselor). Timişenii care vor sa participe la curatenia de pe 29 septembrie se pot inscrie pe http://app.letsdoitromania.ro.

Haideti si voi! Ne vedem la curatenie!
Echipa "Let`s Do It, Romania!"

1 comment

to comment