Predupreduvanje

Mi ja izbrishaa stranata sega sakaat da mi go izbrishat i profilot!! Hello, You created a Page that has violated our Terms of Use, and this Page has been removed. Facebook Pages are special profiles used solely for commercial, political, or charitable…Read More

можете да оставите ваши размислувања на мојот блог.

PRIDRUZETE SE

imame nova stranica ZA BORBA !!!

imame nova stranica ZA BORBA !!! AJDE PRIDRUZETE SE. POZDRAV.

Ајде сега ПОАКТИВНО

ПОЧИТУВАНИ, ви пратив нотификација, но еве и постирам на каузата. Ајде да се активираме. Некако не сме многу активни, ако не се смета подигањето на оваа кауза. Отворете дебата, дајте да видиме како да го искористиме нетов што повеке за кај сите наши сограѓани…Read More
to comment