Back to STOPP tvangsadopteringen av norske barn!

Til medlemmene av "STOPP tvangsadopteringen av norske barn!"

P A R T I E T !

http://www.causes.com/causes/592083-familiekj-rlighetens-frihets-parti

Til å begynne med så det ikke ut som om vi skulle få over 1000 medlemmer i denne "causen". Men, det tok seg opp. Folk blir vekket av politikken som føres, og av det de får høre.

Likevel er nok dette en "cause" for de mer klarsynte, de som har fått øynene opp for hvor ille det såkalte barnevernet er.

Det er derfor jeg nå henvender meg til dere.

Vi er flere som aktivt arbeider for dannelsen av et nytt parti som arbeider for familienes trygghet fra barnevernsovergrep. Andre partiers grupper på Facebook er gjerne litt over tusen til noen tusen, med unntak av FrP som er veldig store. De er imidlertid ikke større enn causen mot barnevernsovergrep "Fjern overgriperen, ikke barnet!"

http://www.causes.com/causes/282095-fjern-overgriperen-ikke-barnet

Faktisk er MANGE av gruppene mot barnevernsovergrep og sosiobabbel, på Facebook, mye større enn Facebook-gruppene til politiske parti.

Det forteller oss noe viktig: Det er mer engasjement mot barnevernsovergrep enn for de tradisjonelle partiene som svikter oss så grovt.

Det forteller mer: Det er potensiale til et nytt parti. Et parti mot barnevernsovergrep og for familien. Partiet har foreløpig fått navnet: Partiet for Familiekjærlighetens Frihet.

Dere som har sett eller forstått at vi i 20 år har møtt mest ignoranse hos de politiske myndighetene, media og byråkratiet: BLI MED! La oss sammen lage politisk historie, og et sjokk i norsk politikk. Utfra de tallene vi ser på Facebook i grupper, causer og engasjement, så er det faktisk mulig. La oss vise ignorantene at det var en feil å ignorere oss!

Partiet har naturligvis som hovedparade nettopp: "Fjern overgriperen, ikke barnet!"

Ved å bli et parti som "risikerer" å komme inn på Stortinget, så tvinges media til å lytte mer til oss, og politikerne tvinges til å forholde seg til våre utspill. Ikke minst vil "hele" Norge se oss når de skal stemme. Kort sagt: Vi vil kunne få et fokus på barnevernsovergrep, som man aldri tidligere har kunnet lykkes med.

Bli med i causen for partiets venner.

http://www.causes.com/causes/592083-familiekj-rlighetens-frihets-parti

Vi er allerede over 620, men trenger å bli noen tusen. Vi vil trenge kun 5000 underskrifter for å bli med i stortingsvalget om to år. Det er da fullt mulig med så mange mulige venner av partiet! Motstanderne mot barnevernsovergrepene er jo mange flere her på Facebook. Men vi behøver å få de med i dette arbeidet. Vær med å be inn folk!

Disse lenkene fører til partiets arbeid på Facebook:

Gruppe for Partiet for Familiekjærlighetens Frihet
http://gruppen.partiet.org/

Familiekjærlighetens frihets parti
http://causes.partiet.org/

Familiekjærlighetens Frihet Parti Pff
http://gruppe1.partiet.org/

Familiekjærlighets Frihet Parti
http://gruppe2.partiet.org/

Med vennlig hilsen
Arild Holta

to comment