Back to STOPP tvangsadopteringen av norske barn!

Krigen mot familien - stopp fanatikerne

Å stjele barn er å vinne en KRIG mot familien. Også om individer/overgripere gjør det i statens- og kommunenes navn.

Som svar på Toril Havik galne uttalelser. Hun ønsker at ALLE barn relatert til det såkalte barnevernet skal tvangsadopteres.
http://www.adressa.no/nyheter/deglemtebarna/article1606814.ece

I takt med at statlige kidnappinger av barn øker, så må politiet bygges ut med nyttige idioter. For det er bare med politistatens makt at man kan gjennomføre galskapen.

I tillegg må propaganda-apparatet bygges mer ut. Siden det frie internett er større enn tradisjonelle mediakanaler, med sin nyttige idioter, redaktørene, så må man få sterkere sensurmidler overfor internett, for å holde folket fanget i "rett" informasjon som liksomlegaliserer overgrepene.

Jeg tror dette stopper torturen av familiene. Det blir for mange som rammes så utrolig hardt, til at staten har mulighet til å fortsette sitt storslagne eksperiment på menneskene og familiene.

Men først vil det øke på. En gang på 20-tallet skal vi være sterke nok til å stoppe overgriperne permanent. Forhåpentligvis får vi folket med på en storstilt "nürnbergprosess", slik at vi kan få et historisk rettslig oppgjør med den vestlige kulturs ødeleggelse av familiene - fra folkemordet på tatere til det moderne ødeleggende barnevernet. Det skulle vert internasjonalt - fra folkemordet på aboriginerne og forfølgelsen av sigøynere i Europa, til barnefjernsherjingene i USA.

Eksperimentet med å løse opp familien som samfunnets sosiale lim, er verre enn kommunismen og fascismen. Historisk sett er faktisk drap mye mer normalt enn barnefjerning. Det er en gal ideologi om at mennesket kan endres sosialt som man liker, som hersker blant myndighetene.

Vi er nødt til å stå på og bli flere. Lykkes vi ikke med å bli flere, vinner vi aldri over familiens ødeleggere.

to comment