Ekstremisti i vetëm!

NGA: TEDI BLUSHI Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ilir Meta në një intervistë të dhënë dje për ‘BBC’-në tha një fakt tronditës. Sipas tij, debatin për mos ratifikimin në Parlament të marrëveshjes së përcaktimit të kufirit detar me Greqinë, e…Read More

"Rifituam detin dhe dinjitetin"

INTERVISTE - Koloneli në lirim, Myslim Pasha, e quan një fitore të gjithëve vendimin e Gjykatës Kushtetuese për të hedhur poshtë paktin detar mes Shqipërisë dhe Greqisë. Në një intervistë për gazetën "Shekulli" oponenti i marrëveshjes thotë se fitorja duhet…Read More

"Kjo ishte një fitore e madhe për demokracinë shqiptare, për funksionimin e shtetit në pavarësinë e institucioneve" !!!!!

Nga: Prof. MYSLYM PASHAJ Ishte një lloj shpallje, një gëzim të cilin nuk e prisja, por tani që ky kumt erdhi, ai e ka vendin në hartën shqiptare, në brigjet e detit Jon të cilin pas kaq shumë shekujsh, e kemi rimatur. Mosbesimi që e thamë, e ka një bazë…Read More

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë njofton:

NJOFTIM Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë njofton se në mbledhjen e saj të dt.26.01.2010, në bazë të nenit 131/ b) të Kushtetutës, vendosi njëzëri të deklarojë si të papajtueshme me Kushtetutën projekt-marrëveshjen e nënshkruar ndërmjet…Read More

Kushtetuesja rrëzon paktin e ujrave me Greqinë!!!

TIRANE- Gjykata Kushtetuese rrëzon marrëveshjen e ujrave detare me Greqinë. Vendimi është marrë pasditen e sotme. Skandali i faljes së ujrave të Jonit, u zbulua nga televizioni News24 dhe Gazeta Shqiptare. Pas investigimeve të njëpasnjëshme, u vërtetua me…Read More

Kryeministri:" Myslym Pasha, sharlatan"!!!

Në intervistën dhënë sot për Zërin e Amerikës kryeministri Berisha është përgjigjur edhe për një pyetje të lidhur me Paktin Detar. Sipas tij, kolonel Myslym Pasha është "një sharlatan" dhe se ai (Berisha) "nuk do ta ndiqte këtë çështje, por e ka…Read More

Në Gykatën Kushtetuese, duke mbrojtur Shqipërinë!!! Nga Prof. MYSLIM PASHAJ

Përshtypje të ekspertit të hartografisë pas seancës në Gjykatën Kushtetuese për marrëveshjen detare mes Shqipërisë dhe Greqisë Mjeshtër Kërkimesh. 1. SFOND PËR NJË FILLIM SHPRESËDHËNËS. Duke kundruar në krahun tjetër të sallës së Gjykatës Kushtetuese,…Read More
See more

10 comments

to comment