Ftoni te gjithe miqte tuaj!

Heshtja ne kete rast dmth Vdekje! Te shfrytezojme kete faqe (FB-in) per te ndergjegjesuar sa te jete e mundur per t'i thene nje JO te fuqishme ketij zhvillimi absurd qe synon te shkaterroje shoqerine shqiptare. Ftoni te gjithe miqte tuaj!

Heshtja dmth Vrasje!

Shqipëria duket se do të bëhet vendi i parë në Ballkan dhe ndoshta i katërti në Europë, që do lejojë me ligj martesat homoseksuale. Në mbledhjen e Këshillit Ndërministror të Integrimit, jo pa shkaktuar të qeshura tek ministrat e kabinetit, kreu i qeverisë…Read More

3 comments

to comment