Back to Fjern overgriperen, ikke barnet!

FÅ SNØBALLEN TIL Å RULLE!

Hver demonstrasjon mot barnevernsovergrep vekker nye mennesker. Arbeidet på nett med forum, facebookgrupper, Youtube o.a. vekker nye mennesker.

DET er hva vi holder på med: AKTIVERER FLERE MENNESKER.

Desto flere mennesker vi får vekket, desto flere lederressurser, bedre fotografer, bedre artister, bedre personer til å lage film, etc. Altså mer effektive spredningskanaler.

Vi får en snøball til å rulle. På noen år er vi gått fra en håndfull aktivister til tusenvis.

I denne "causen" er vi nesten 34000 mennesker!
http://www.causes.com/ikkebarnet (http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.causes.com%2Fikkebarnet&h=kAQEzZEuG&s=1)

Det dukker opp stadig nye grupperinger mot barnevernsovergrep. Fortsetter vi slik blir vi til sammen hundretusener i grupper og fora, i hjem og kommunestyrer, osv - og en ustoppelig kraft.

Det er imidlertid så få som skjønner hva vi (de) holder på med… Stadig spør de om hva som rent praktisk kan gjøres. Vi gjør imidlertid noe veldig viktig. En japansk militær leder skal ha sagt, når Japan angrep USA:

- Jeg er redd vi nå vekker en sovende kjempe!

Det er nettopp hva vi holder på med. Den sovende kjempen er de millioner (bare i Norge) som tror på biologisk familie. Alle som har opplevd mirakelet når et barn fødes inn i en familie, har potensialet til å skjønne hva dette dreier seg om.

Disse millioner er mye sterkere enn Storting og Regjering. Disse millioner har makt over hvem som skal være politikere på nasjonalt plan! Bare det å påvirke noen få prosent(!) av velgerne kan forstyrre maktbalansen, og skake det politiske etablisementet!

Vær med å vekke den sovende kjempen! Få snøballen til å rulle!

2 comments

to comment