Brigade logo
Causes is now part of Brigade – the world's first network for voters.
Join Brigade to take action on issues and elections that matter to you.
Take me to Brigade

Ju lutem votoni ne kete POLL

Ju lutem votoni ne kete sondazh te bere nga Serbet ku Shqipetaret udheheqin me vota ! http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/10595/answer?ref=feed-poll-title

Ju lutem votoni ne kete POLL

Ju lutem votoni ne kete sondazh te bere nga Serbet ku Shqipetaret udheheqin me vota ! http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/10595/answer?ref=feed-poll-title

Ju lutem votoni ne kete sondazh te bere nga Serbet ku Shqipetaret udheheqin me vota !

Ju lutem votoni ne kete sondazh te bere nga Serbet ku Shqipetaret udheheqin me vota ! http://apps.facebook.com/livingsocial/micro/polls/10595/answer?ref=feed-poll-title Dhe ju lutem shperndajeni me persona qe i keni ne contact listen!

Sekretari i NATO-s Scheffer: Anëtarësimi i Shqipërisë nuk ishte dhuratë, por shpërblim për reformat serioze

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s ka konfirmuar vlerësimin ndërkombëtar për suksesin e reformave të kabinetit “Berisha”, por edhe ka mbështetur një bashkëpunim të frytshëm Shqipëri-NATO, tashmë në një partneritet që kontribuon për sigurinë, jo vetëm në…Read More

PETICION !!!

Nenshkruani ne kete peticion kunder nje shkrimi fyes ne Gazeten Panorama nga Andis Gjoni

http://vimeo.com/3206907?pg=embed&sec&hd=1

shikojeni kete mrekulli . Mbreselenese. dergojenii dhe tregojani cdo te afermit dhe miku tuaj. Eshte mrekulli mbi mrekullite. Ka te beje me Meken dhe Golden Number( Fibonaci number ose Nr i Davincit) 1.618 ... Mund ta provoni vet ne google earth. Zoti na ka…Read More
See more
to comment