16.563!

Rectifico error en el darrer anunci: eren 16.563! Ara ja en som més. No ens aturem!

15.563!

15.563 inscrits a la causa en el termini d'un mes. Gràcies a tothom! Lluitem contra la violència i les seves causes! Per una pau justa i duradora i el final de l'ocupació! Pel respecte del dret i dels drets!

CONFERENCIA SOBRE LA SITUACIÓ A PALESTINA

Dilluns 19 de gener, a les 19:30, a la Casa Elizalde (València 302), de Barcelona, hi haurà una conferència - col.loqui sobre la situació a Gaza i a Palestina en general, a càrrec de Marc Jamal, de la Comunitat Palestina a Catalunya, i de Jordi Pedret,…Read More

GIRONA AMB GAZA

Dissabte 17 de gener, a les 12 del migidia. Sortida de la Plaça Catalunya, de Girona. Tots amb Gaza! Aturem la massacre!

MURCIA CON PALESTINA

El sábado 17 de enero, a las 19:00 está convocada manifestación en Murcia en solidaridad con Palestina, para parar la masacre de Gaza. Los que tengáis la posibilidad, acudid. La convoca gente estupenda. Parem la massacre!

AGRAÏMENT I ÀNIMS

Agraïment a tothom qui va assistir a la manifestació de Barcelona de dissabte passat. Agraïment a tothom qui va assistir el cap de setmana passat a totes les manifestacions i concentracions que es van fer arreu d'Europa i del Món contra la massacre de…Read More

RECORDATORI MANIFESTACIO CONTRA MASSACRE A GAZA

Recordeu que la convocatòria és per a demà, dissabte 10 de gener, a les 17:00, a la Plaça Universitat, de Barcelona. Veniu-hi i convideu tots els amics que pugueu! Aturem la massacre! Aturem la violència! Acabem amb l'ocupació! Per una pau justa i duradora!
See more
to comment