Gala Darka Bamirese e Odes Ekonomike Amerikane per blerjen e paisjes 'Flow cytometer'

Me 4 dhjetor 2010, ne Gala Darken Bamirese te Odes Ekonomike Amerikane, sivjet fondet e mbledhura do te dhurohen per blerjen e paisjes 'Flow cytometer' e cila ndihmon ne detektimin e hershem te leukemise. Donator dhe pjesemares mund te behesh me blerjen e…Read More

Dy femijet e pare te diagnostifikuar perfundojne terapine dy vjecare ne repartin tone ne Prishtine

Dy femijet e pare te diagnostifikuar me Leuc acute limphoblastica (ALL) sot perfundojne terapine dy vjecare e cila nga fillimi i saj eshte bere ne repartin tone ne Prishtine. August 26, 2010 08:12 Dr. Badhyl Abrashi Pediatrician Hematology/Oncology Pediatric…Read More

Become a member of NFK

For 10 EUR you will be a member of NFK. For the bank info please refer to the NFK websit (www.nfk-ks.org) Antaresimi ne NFK eshte vetem 10 euro ne vit. Per informata mbi llogarine bankare ju lutem shkoni ne websit te NFK-se. (www.nfk-ks.org)
to comment