Back to Đavolja Varoš (SERBIA)

Kako glasati za Đavolju Varoš!

Kliknete na link

http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/?firstselect=5:127

Kada se stranica otvori u odeljku 1 gde piše - Enter your e-mail address - ukucate svoju e mail adresu i potvrdite je.

Ispod odeljka 1 nalazi se odeljak 2 - Choose your seven nominees - sa 7 opcija tj 7 glasova (vote 1, vote 2,...) Neophodno je da se popuni svih 7 različito. Prva opcija je već popunjena - Đavolja Varoš, Rock formation (SERBIA). Neophodno je da se popuni i ostalih 6 birajući ili kontinent npr Asia ili kategoriju npr Islands. Tada će se pored otvoriti padajući meni u kome birate kandidata npr Sipadan Island. Pri odabiru tih 6 vodite računa da NE izaberete neku formaciju stena (rock formation) kakva je Đavolja Varoš jer su nam to konkurenti, već neko jezero, pustinju, ostrvo i slično...

U odeljku - Anti Spam - ukucajte slova ili brojeve koje vidite u kutiji (ako postoji opcija Anti Spam).

Kada sve popunite kliknete na narandžasto dugme Submit da pošaljete svoje glasove.

Ako u prvoj fazi glasanja, koja je završena 31.12.08, niste glasali ili sada prvi put glasate sa nove e mail adrese (tj niste registrovani) otvoriće se stranica na kojoj treba da popunite svoje podatke, ime i prezime, pol, uzrast i zemlju iz koje glasate. Kada to uradite, kliknite ponovo Submit.

Sada će na e mail adresu koja je uneta stići mail sa linkom koji izgleda otprilike ovako

http://www.new7wonders.com/key/gdhgfhdgfh...

i na koji treba kliknuti. (Ako kojim slučajem ne možete da kliknete onda Copy/Paste taj link u prozor u kome ukucavate web adrese i potvrdite).

Klikom na link u mailu vraćate se na zvaničnu stranicu New7Wonders na kojoj će pisati Success i spisak kandidata za koje je glasano što znači da je glasanje urađeno kako treba.

Sa jedne e mail adrese možete glasati samo jednom. Da bi glas važio morate potvrditi link iz maila.

to comment