Back to Anti-Chalga Campaign

Новата ни страница във Фейсбук! Анти-чалга кампания

Здравейте Анти-чалга приятели,

Измина доста време от последният път когато всички работихме заедно по Анти-чалга кампанията, но сега ви пиша с новината за нова страница която ще промотира нова българска музика (както и не чак толкова нова, но неоценена и потъпкана такава). Ето ви малко информация за новата страница:

Тази платформа бе създадена за спомагане разпространението, споделянето и преоткриването на качествена българска музика която по едни или други причини е била потъпкана от различни "музикални вълни", "фирмен монополизъм", "медийни завеси" и други фактори до болка ясни на всеки един от вас посетил страницата ни (или Анти-чалга кампанията ни).

За разнообразието на "каталога" който предоставяме се грижите вие като споделяте/публикувате линкове на стената ни - а за качеството на споделената продукция ще се грижат нашите администратори които ще преглеждат вашите споделени линкове преди те да бъдат официално публикувани и достъпни за всички потребители. По този начин ще поддържаме един добър стандарт на публикуваната продукция.

Също така ще се грижим за разпространението и изграждането на начални фен-бази на тепърва прохождащи продуценти, композитори, изпълнители и т.н. (стига продукцията им да е на нужното ниво). Екипът на администраторите е попълнен от продуценти и хора занимаващи се с различни жанрове музика за гарантирането на по-добър подбор и филтриране на споделената от вас музика.

Ако чуете или знаете за изяви на български изпълнители не се притеснявайте да споделите това с нашите абонирани потребители!

Ако ви допада идеята на страницата ни, моля харесайте, абонирайте се (за да сте винаги в течение с това което се случва при нас) и споделете на стените на приятелите си!!!

Благодарим за съдействието! Приятно сърфиране...

http://www.facebook.com/independentbgmusic (http://www.facebook.com/independentbgmusic)

3 comments

to comment