Inicitiva interessant

Des del Nord del país arriba una inicitiva interessant. Per a qui li pugui interessar: http://www.facebook.com/group.php?gid=65917172768 Salut, i Visca Catalunya!

Campanya de correus electrònics a la Mesa del Parlament

Des de 10.000.cat i la gent de la ILP (iniciativa legislativa popular) per impulsar un referèndum d'autodeterminació, m'han fet arribar una campanya de correus a la mesa del Parlament. Si us hi voleu afegir, ens dos clics ho teniu fet! A sota us poso…Read More

Avancem cap a un referèndum d'autodetrminació!

http://www.catalunyaestatlliure.cat/forms/referendum Vinga, entreu a aquesta web i impulsem la ILP (iniciativa legislativa popular) per fer un referèndum d'autodetrminació. Si volem, podem!

Bones Festes ... i el 28 ...

Doncs el 28 tenim una gran cita. Totes i tots amb la nostra selecció en el Catalunya-Colòmbia. Guanyarem!! Visca els Torrons i Visca Catalunya!! Vinga, ja en som més de 3.000, abans d'acabar les festes hauríem d'arribar als 5.000.

Ens acostem al miler!!!

Vinga, un nou esforç. Ja arribem al miler. Convideu als vostres amics i coneguts del facebook. Visca Catalunya!!

Visca Catalunya!

Gràcies per adherir-vos a aquesta campanya. Ja som uns quants, ara caldria fer un salt; és per això que us demano que convideu a la causa a tots els vostres amics/gues. Salut i ... com no: VISCA CATALUNYA!!
to comment