About the campaign to

BP Holdings

Svar på effekterna av den 2010 Djuphavsräka Horizon explosion, brand och oljeutsläpp i Mexikanska golfen, den amerikanska regeringen har åtagit sig att hålla alla ansvariga parter ansvariga för alla saneringskostnader och andra skador.

 Federala tjänstemän har identifierat BP som en av ansvariga, och BP har börjat att ta emot och behandla ansökningar för fordringar som härrör från effekterna av oljeutsläpp. Från den 23 augusti börjat en oberoende fordringar anläggning, Gulf Coast fordringar anläggningen, behandling av ansökningar och utbetalning av utbetalningar från fonden 20 miljarder dollar som BP har upprättat för detta ändamål.   Justitiedepartementet är att placera en hög prioritet på snabbt utreda och åtala alla meriterande rapporter om bedrägerier i samband med oljeutsläpp och dess efterdyningar, inklusive bedrägliga påståenden, välgörenhet bedrägerier, identitetsstöld, försäkringsbedrägeri, och upphandling och regeringen-bidragsfusk. 

Hela regionen Gulf Coast, USA Attorneys kontor, kriminella uppdelningen av Department of Justice och federala straffrättsliga undersökande organ, med stöd från National Center för katastrof bedrägeri, är förberett för att hantera dessa fall.   Denna webbplats kan du hitta aktuell information om arbetet och utvecklingen av federala brottsbekämpande bekämpa oljeutsläpp bedrägeri.   

to comment