Haideti sa spunem NU timbrului de mediu!

Aceasta taxa este neconforma cu prevederile legale ale UE: "Potrivit art. 90 alin. 1 din Tratatul Comunitatii Europene (T.C.E.), nici un stat nu poate aplica, direct sau indirect, pe produsele altor state membre impozite interne de orice natura mai mari decat cele ce se aplica direct sau indirect, produselor nationale."

Aceste dispozitii din T.C.E. au rolul de a asigura libera circulatie a marfurilor in spatiul comunitar prin interzicerea oricaror taxe interne discriminatorii fata de produsele similare din alte state comunitare.

Fara a mai lua in calcul alte dezbateri legate de acest timbru de mediu, doar pe baza ilegalitatii sale fata de legislatia europeana (la care ar trebui sa ne supunem toti, nu doar prostimea), putem impreuna sa desfiintam acest concept al celor "puternici" de a "trage" bani de pe saraci - caci cei mai afectati de astfel de "taxe" sunt amaratii care dupa ce au dat toata agoniseala pe o masina second-hand, mai trebuie sa achite inca jumatate (in multe cazuri chiar mai mult) din valoarea ei pe timbrul de mediu.

Haideti sa nu fim indiferenti ca de obicei si sa luptam pentru drepturile noastre!

Daca noi romanii ne invatam sa fim uniti si sa ne cerem drepturile ce ni se cuvin de fiecare data, atunci cei care le incalca poate isi vor da seama intr-o buna zi ca au un adversar puternic!

Cu aceasta ocazie cer ajutorul de specialitate al avocatilor cu pareri si idei din domeniu, dealtfel si celor care ne reprezinta in respectarea drepturilor de orice fel!

Haideti sa nu ajungem sa platim si aerul in viitor, probabil singurul netaxabil la ora actuala!

STOP TIMBRULUI DE MEDIU !!!

to comment