Asociația ”Karolus Magnus” a elaborat un proiect de ajutorare a maternității Polizu din localitatea București, sectorul 1. Proiectul este propus a se desfășura pe mai multe etape și o durată de minimum doi ani.

Într-o primă fază ne propunem să achiziționăm cu ajutorul sponsorizărilor, un număr de minimum șapte cântare electronice pentru bebeluși, cu exactitate de pâna la 10g., rezistente la folosire intensă, suportând pâna la 20kg.
Pentru a îndeplini acest obiectiv pașii de urmat sunt următorii:

 Implicarea unuia sau a mai multor sponsori în proiect;
 Negocierea contractului de sponsorizare;
 Elaborarea contractului de sponsorizare;
 Semnarea contractului de sponsorizare.

Pentru următoarele faze ale proiectului, îndeplinirea obiectivelor va urma aceiași pași descriși în faza întâi a proiectului.

Scopul proiectului constă în îndeplinirea obiectivelor propuse în cadrul proiectului, ajutând la conștientizarea faptului că viitorul oricărei societăți îl reprezintă copiii. Protejând copiii ne asigurăm viitorul.

Obiectivul principal este acela de a ajuta o instituție specializată, în eforturile sale de a aduce viață și fericire în cadrul comunității, de aceea Asociația ”Karolus Magnus” a hotărât să se implice în acest proiect.

Toti cei care vor sa aiba copii sanatosi ajutati acest program. Pentru detalii contactati-ma la telefon 0723357811, via mail [email protected] sau via facebook.
Nu este o gluma, nu este o teapa!

to comment