Jamil Dowell wants to

Мекејлеб, Илиевски, Антиќ, Гечевски, и Докузовски на ЕУ

Ние на трибина, со вас на терен, со цело срце и љубов до нови големи победи за Македонија.Заедно обединети никој ништо

Campaign closed

About the campaign

Campaign Leader

Why this matters

See more