Pledge to

Distribuie petitia

Learn how to do this...

How to do this

Complete these steps by January 25

 1. 1

  Copiati link-ul petitiei. Il gasiti aici:

  https://www.causes.com/actions/1779116-sign-the-pe...

 2. 2

  Distribuiti (share-uiti) petitia in profilele pe care le detineti pe retelele de socializare si indemnati-va si prietenii sa faca acelasi lucru. 

 3. 3

  Reveniti pe pagina cauzei pentru a finaliza procedura. Multumim!

This pledge closed almost 3 years ago

How this will help

La sfarsitul lunii ianuarie a acestui an va avea loc sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti in care se va pune in discutie proiectul de hotarare de consiliu prin care se solicita...

La sfarsitul lunii ianuarie a acestui an va avea loc sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti in care se va pune in discutie proiectul de hotarare de consiliu prin care se solicita Guvernului Romaniei transferul cladirii Teatrului de vara din patrimoniul Ministerului Culturii in patrimoniul Primariei Bucurestiului. Fata de Ministerul Culturii, Primaria Municipiului Bucuresti are si fonduri si vointa politica de a reabilita cladirea teatrului aflat in Parcul Bazilescu. In sedinta amintita vom prezenta semnaturile adunate pentru sustinerea acestui proiect. Asadar, cu cat petitia va fi semnata de mai multi romani reprezentativitatea sociala a proiectului va fi mai mare si institutiile implicate vor trata mai serios acest demers.  

ATENTIE! O hotarare favorabila in cadrul sedintei CGMB este primul pas in lantul decizional care transfera teatrul in patrimoniul Primariei Capitalei. Semnaturile ne vor folosi si pentru a convinge si Guvernul Romaniei sa emita hotararea de guvern necesara, asa ca distribuiti petitia prietenilor vostri indemnandu-i, prin semnarea acesteia, sa se alature noua, celor care militam pentru refacerea si reintroducerea in circuitul social si cultural al capitalei Romaniei a acestui obiectiv important. 

MULTUMIM DE IMPLICARE!

ECHIPA OSP

3 comments

to comment