Sign the Petition to

Ministerul Culturii

In atentia Guvernului Romaniei - Ministerul Culturii

Stimate Domnule Ministru,

Subsemnatul/Subsemnata in calitate de cetatean al Romaniei, ingrijorat(ă) fiind de perspectiva pieirii unui obiectiv cultural, doresc sa va solicit sa intreprindeti toate demersurile necesare pentru elaborarea si aprobarea unei hotarari de guvern prin care sa faceti posibil transferul Teatrul de vara "N.Balcescu" situat in Parcul Bazilescu din Bucuresti di partrimoniul Ministerului Culturii in patrimoniul Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Solicitarea noastra vine in continuarea eforturilor depuse pana acum de societatea civila, eforturi care au facut posibilia aprobarea proiectului de hotarare CGMB prin care vi se solicita transferul obiectivului rubricat catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Va multumesc,

Signed,

Alexandru Dumitrescu

This petition closed over 2 years ago

How this will help

Va rugam sa semnati si sa distribuiti petitia noastra cat mai multor prieteni. Cu cat reusim sa strangem mai multe semnaturi vom putea sustine si argumenta mult mai bine necesitatea renovarii...

Va rugam sa semnati si sa distribuiti petitia noastra cat mai multor prieteni. Cu cat reusim sa strangem mai multe semnaturi vom putea sustine si argumenta mult mai bine necesitatea renovarii Teatrului de vara "N.Balcescu" din incinta Parcului Bazilescu in fata institutiilor publice centrale sau locale.

2 comments

to comment