Progress

166 signed
+66 over goal

Sign the Petition to

LOCUL TRĂDĂTORILOR ESTE LA PUȘCĂRIE. Aceasa este cauza TA, a oricărui român responsabil.

Istoria îi va judeca aspru pe cei care au condus România în ultimele decenii. Până atunci, a sosit timpul ca ei să plătească.
Poporul cere să se facă dreptate, cere justiție, cere scoaterea la lumină și pedepsirea vânzării pe nimic a resurselor țării, distrugerea economiei naționale, a transporturilor, învățământului, apărării, sănătății, îndatorarea țării pentru zeci de ani, jaful din sistemul bancar și nu numai.
Vrem tragerea la răspundere a celor ca au TRĂDAT Romănia, care o fură și îi înjosesc pe români, a celor care ne râd în nas și ne cer să strângem cureaua iară! Vrem să îi vedem la închisoare pe cei ce de două decenii TRĂDEAZĂ!

Signed,

Radu Stefan-Cristian

This petition closed 12 months ago

How this will help

Băsescu, Ponta, Boc, Iliescu, Nastase, Stolojan, etc., au TRĂDAT INTERESELE ROMÂNIEI iar nivelul tău de trai, umilința zilnică, lipsa siguranței unui loc de muncă sau pe stradă li se datorează. Au...

Băsescu, Ponta, Boc, Iliescu, Nastase, Stolojan, etc., au TRĂDAT INTERESELE ROMÂNIEI iar nivelul tău de trai, umilința zilnică, lipsa siguranței unui loc de muncă sau pe stradă li se datorează. Au vândut și distrus tot, pe nimic! În timp ce ei si mafia din spatele lor sparg sute de euro noaptea prin baruri tu abia te descurci cu salariul minim. CERE DREPTATE!

to comment