Pledge to

Pertahankan kedaulatan Agama, Bangsa dan Negara Malaysia

This pledge closed over 4 years ago

How this will help

G153 Adalah Gerakan Orang Melayu Islam Tanpa Mengira Darjat, Keturunan, Pangkat, Dan Parti Politiknya. Tiada Pemimpin Rasmi Tiada Agenda Peribadi. Kita Semue Penyokong Dan Juga Pemimpin Gerakan Ini. Tiada Wang, Tiada ROS Dan Pendaftaran. Yang Perlu Ada Semangat Perjuangan Kerana Allah.

Agenda Melayu di bawah Artikel 153 and Artikel 3 merupakan ASAS bagi Perlembagaan Malaysia; tetapi kebelakangan ini, Artikel 153 telah diperlekehkan, dipersoal dan diketepikan oleh ahli-ahli politik. Tiada seorang pun yang mahu bercakap atau kelihatan membangkitkan isu-isu ini kerana takut dilabel. Sikap ini adalah sangat membimbangkan. 

Orang Melayu & Bumiputera harus sedar bahawa ada pengkhianat yang mengambil peluang atas kelemahan Kerajaan UMNO untuk mencabar Sejarah, Kedaulatan dan Kepentingan Melayu di Bumi Nusantara, Malaysia. Orang MELAYU perlu bangkit dan sedar menentang Musuh Agama dan Bangsa dalam Negara.

G153 berhasrat untuk menyatupadukan dan mengerakkan Orang Melayu menjadi suatu kuasa Rakyat yang akan memastikan supaya Kepentingan, Perasaan, Dan Maruah Orang Melayu Islam tidak dicairkan, dihina, dilemahkan atau dinafikan atas kepentingan politik sempit, keuntungan perniagaan dan agenda peribadi mana-mana pihak.

to comment