Progress

36 pledged
64 more needed

Pledge to

Romania

This pledge closed about 4 years ago

How this will help

V-ati întrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti în casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebuiâ sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cisme în miezul verii ? Sunt convins ca v-ati întrebat. Dar v-ati întrebat de ce nu faceti nimic pentru ca aceste nemernicii sa nu mai continue? În cele ce urmeaza voi încerca sa va ofer 5 motive pentru care raspunsul la aceasta ultima întrebare este, de obicei, "Nu pot".
Le-am numit Metode pentru Tâmpirea Populatiei pe scurt MTP-uri. Precizez ca în cele ce urmeaza cuvintele "citititor" , "telespectator" si "cetatean român" vor fi înlocuite cu "bizon" si/sau "fraier"[citeste articolul complet aici]


va invit si pe dumneavoastra sa povestiti în ce mod v-ati simtit fraieriti. Unii vor spune ca nu ajuta la nimic sa ne dam seama. Eu zic ca ajuta, si ajuta chiar unde doare mai mult: la cap si la buzunar.


to comment