Pledge to

şansa la normalitate pentru tinerii cu autism

This pledge closed about 4 years ago

How this will help

Dragi prieteni,  Tinerii cu autism au nevoie de sprijinul vostru. AUTISM ROMANIA participa la un concurs de strangere de fonduri- "Campionatul de bine'- cu proiectul "Centrul multifunctional pentru tineri cu autism', pe platforma de donatii online, 'Bursa Binelui', proiect BCR.

Va rugam sa ne sustineti, adica sa DONATI online pentru proiectul nostru "Centru multifunctional pentru tineri cu autism"

Ne dorim mult sa fim printre primele 3 organizatii care au cel mai bun scor final, adica cea mai mare suma stransa si cei mai multi donatori. Premiul consta in dublarea sumei stranse (pana la 5000 de euro). 


Pentru a oferi servicii adaptate tinerilor cu autism, trebuie sa castigam campionatul.Ne ajutati si voi?Donati o suma cat de mica si invitati-i si pe prietenii vostri sa doneze! Unde-s multi..se produc schimbari frumoase in vietile oamenilor aflati in dificultate.

VA MULTUMIM! 
 Concursul are 3 etape:
  1. pana la 15 iulie trebuie sa strangem minim 300 de lei donatii de la cel putin 5 donatori diferiti pentru a ne inscrie in 'sferturi'; 
  2. pana la 18 august trebuie sa mai strangem 700 de lei de la minim 10 donatori pentru a ne califica in semifinala;  
  3. pana la 15 septembrie trebuia sa mai strangem 1000 de lei de la minim 20 de donatori diferiti pentru a ne califica in finala.
Detalii la https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Campionatuldebine

to comment