Progress

1,516 signed
484 more needed

Sign the Petition to

Vlaams Minister van Binnenlands Bestuur Geert Bourgeois (N-VA)

Minister Geert Bourgeois (N-VA) is naar aanleiding van een negatief advies van de Staatsveiligheid gestart met de intrekking van de erkenning van moskee De Koepel. Wederom zien we de Staatsveiligheid als een oncontroleerbare rechter optreden, waarbij de moslimgemeenschappen kop van jut zijn. U begrijpt dat wanneer de meest transparante moskee in dit land en haar tot voorbeeld strekkende imam, Sulayman Van Ael, op onweerlegbare wijze in een negatief daglicht worden gesteld, dit consequenties heeft voor alle moslimgemeenschappen in dit land. 

Signed,

Al Qadimoen

This petition closed about 4 years ago

How this will help

Welke hoop kunnen moskeeën hebben, als De Koepel en Sulayman Van Ael de toetssteen van de Staatsveiligheid niet kunnen doorstaan? Natuurlijk heeft dit niets met "de veiligheid van de Staat" te...

Welke hoop kunnen moskeeën hebben, als De Koepel en Sulayman Van Ael de toetssteen van de Staatsveiligheid niet kunnen doorstaan? Natuurlijk heeft dit niets met "de veiligheid van de Staat" te maken - de sluiting van de moskee en het verwijderen van alle transparante preken op het internet zouden dan een vanzelfsprekendheid moeten zijn, of niet ? - maar alles met de weigering om de laatste rechte lijn naar de erkenning van de Islam in te slaan. Spreek uw verontwaardiging uit en onderteken deze petitie, steun De Koepel en uzelf.

27 comments

to comment