Progress

274 pledged
226 more needed

Pledge to

Stem pa Sir, Cara and Delia

This pledge closed over 4 years ago

How this will help

Sir så ut som en liten pandabjørn da han ble reddet. Han var yngre enn to måneder. Han hadde ingen anelse om at han lett kunne ende opp i søppelet, noe som skjer med mange rumenske valper, selv om de er forsvarsløse små sjeler som lett kan bli en god følgesvenn… hvis bare vi, menneskene, våger å ha et åpent sinn, se oss rundt, og være medfølende.

Rita fra Norge har et åpent sinn, og hun har masse medfølelse. Hun har adoptert flere rumenske hunder… og det var kanskje ikke den beste tiden for henne å adoptere Sir, som vokste opp som en usikker og sky ung hund. Livet i et shelter er tryggere enn på gaten, men det er ikke det livet en hund fortjener. Selv om shelteret er moderne og veldrevet, bør det være et transittsted for en hund. Et sted hvor den blir kastrert/sterilisert, evalueret (rehabilitert), og får sjekket helsetilstand.

Det er ikke sunt mentalt og fysisk for en hund å leve i et evig fengsel. Sir fikk aldri oppleve å "gå i parken" eller følelsen av nærhet til et menneske… å ødelegge toalettpapiret eller leke med favorittballen sin… eller de fleste av de grunnleggende tingene en valp gjør. Sir ble ofte forstyrret av hundrevis av voksne hunders bjeffing. Han lærte fort å innordne seg, og ble defensiv og sky. Rita ønsket Sir akkurat som han var. Hun visste at hennes tålmodighet og erfaring ville forvandle ham til en fantastisk følgesvenn. Og hun gjorde det, i løpet av få uker! Jeg mottar oppdateringer fra Rita… Sir er en perfekt følgesvenn nå! …underdanig og mild… og han setter pris på alt han er så heldig å ha nå, sammenlignet med sine brødre og søstre som er glemt i Romania. Han er ekstremt flink, og lærer ting veldig fort for å behage Rita. Han er god med andre hunder, og god med katter som han leker med. Rita viser stolt frem gutten sin overalt. Så da hun hørte om "Labb Hunden – Norges flotteste hund 2013", meldte hun Sir på umiddelbart.

Og mange ROLDA støttespillere stemte på ham hver dag. SIR ble den andre ROLDAhunden adoptert av norske støttespillere som kom til finalen, sammen med DELIA (en nydelig tispe reddet fra gatene, adoptert av min venn Elin). …sammen med CARA, som også er en rumensk hund, adoptert av Evy.

Du kan hver dag klikke for å stemme på en av disse hundene, eller alle tre… De er fra Romania. …fra en navnløs gate, i et navnløst hjørne av en glemt by, ofte uten mat, og uten vann på varme dager. De var heldige å bli oppdaget, reddet og hjulpet. I Norge fant de alle den sanne lykke.

DELIA (Elin) http://fb.apt.no/labbhunden/profil/13

CARA (Evy) http://fb.apt.no/labbhunden/profil/2

SIR (Rita) http://fb.apt.no/labbhunden/profil/24

Om en av disse hundene vinner konkurransen "Labb Hunden – Norges flotteste hund 2013", kan vi feire sammen. Ikke bare gleden til disse hundenes eiere… Ikke bare vår seier… Rumenske hunder, adoptert til gode permanente hjem i Norge, vil få en annen form for publisitet.

Den type reklame som viser at vi kan gjøre det mulig, helt gratis. Den typen reklame som disse hundene fra Romania fortjener å få. Jeg har sjekket… Å stemme på en hund tar 5 sekunder, hver dag frem til konkurransen avsluttes. Det er enkelt! Vil du bli med meg?

http://www.gatehunderfraromania.org/2013/05/stem-pa-sir-hvorfor/


to comment