Sign the Petition to

Demanar l'excepcionalitat de l'aplicació de la LLei d'Aigües a la Generalitat de Catalunya

Havent llegit el Manifest de la Plataforma Salvem les Cabanes d'Argelaguer en defensa de les restes de les Cabanes d'Argelaguer dóno el meu suport a aquesta iniciativa popular, estic en contra de la seva destrucció i a favor de la seva protecció i promoció cultural.

Signed,

Sílvia Reig

This petition closed over 4 years ago

How this will help

  1. Les Cabanes d'Argelaguer són un patrimoni arquitectònic, cultural i social de gran bellesa i valor sentimental.
  2. En aquests moments totes les cabanes i els seus laberints s'han destruit, s'ha...

  1. Les Cabanes d'Argelaguer són un patrimoni arquitectònic, cultural i social de gran bellesa i valor sentimental.
  2. En aquests moments totes les cabanes i els seus laberints s'han destruit, s'ha restituït gairebé la totalitat del territori al seu estat original i només queden unes restes artístiques, les escultures, les fonts i les basses a la sortida del torrent.
  3. Les construccions que queden, les fonts i les basses, fetes de material sòlid, a base de ciment i ferro, han millorat de manera consistent l'estabilitat del terreny i no constitueixen un perill per les persones ni cap impediment a la circulació natural de l'aigua.
  4. L'artista, amb aquesta extraordinària obra, ha posat en pràctica la seva imaginació i fantasia sense cap ànim de lucre ni benefici personal. La seva creativitat ha rebut al llarg de tots aquests anys el reconeixement i la col·laboracio de la majoria de veïns d'Argelaguer i comarca.
  5. Les Cabanes d'Argelaguer són una característica identitària del poble que ha rebut l'admiració de nombrosos visitants d'arreu del món i el reconeixement artístic i arquitectònic de tècnics i publicacions especialitzades (veure document annex). Ha estat motiu d'una tesi doctoral d'una investigadora americana, ha estat considerat per una sala d'art i el museu de Laussane (França) com un dels tretze millors artistes d'art brut del mòn i té a l'actualitat més de 68.600 indexacions al Google.


1 comment

to comment