Progress

352 pledged
+252 over goal

Pledge to

Assistir a la Cadena humana per la independència de Catalunya

This pledge closed over 4 years ago

How this will help

Passeu sisplau per https://www.facebook.com/events/100924346744014/ i en cas que volgueu participar...feu click a "participar". Potser no es carrega bé la primera vegada...recarregueu la pàgina si no és així. Heu de ser usuaris de facebook i us demanarà que hi entreu, com és d'esperar.

Discrepo de la segona part, la que diu "aconseguir que les associacions més importats del moviment independentista liderin la cadena", crec que no hi hauria d'haver marques enlloc, ja sabem què passa...que si un treu pit més que l'altre, que si els egos dels representants d'una associació és més gran que el de la del veí...i al final, patacades per a no res, bé, per a quedar malament. Crec que ha de ser un acte de col·lectiu, tal i com va ser la Manifestació de la Diada del 2012, com podeu veure, ja comencen les discrepàncies (és broma) ;)

Disculpeu que no hagi enviat res en 4 mesos...la feina no em deixa temps ni ganes per a massa coses, a més, escriure sobre si un ha robat, si l'altre no ens deixa fer ja que no paga, etc...no em sembla productiu.

Us passo aquest esdeveniment i us hi convido ja que crec que és una manera ben visible de fer veure la unitat i estima per la nostra terra (tot i que vulguin posar-hi noms i cognoms...)

De pas, us demano que el feu arribar a les vostres amistats i les animeu a participar-hi quan sigui l'hora.

Salut i força!!

6 comments

to comment