Progress

1 signed
9,999 more needed

Sign the Petition to

GUVERNULUI ROMANIEI

Draga Domnule Guvern as dori sa se renunte la timbrul de mediu in principal pentru ca suntem un popor sarac care nu isi mai permite taxe peste taxe, plus ca din informatiile acumulate din diferite surse inteleg ca acest timbru de mediu este neconform cu unele specificatii ale art. 90 alin. 1 din Tratatul Comunitatii Europene (T.C.E.)!

Daca gresesc va rog sa ma iertati si sa ma corectati!

As vrea ca Guvernul sa fie mai deschis parerilor oamenilor de rand, celor care platesc efectiv taxa aceasta de poluare!

Inteleg ca economia tarii este ruginita dar prin spalare pe suprafata indepartam rugina doar temporar, cred ca ar trebui inlocuita materia prima cu una care sa nu mai rugineasca, ar trebui revizuit sistemul economic in intregime!

Am ajuns deja in situatia in care nu mai suntem capabili sa achitam tot felul de taxe!

Se vehiculeaza tot mai frecvent ideea ca ar trebui sa adoptam, legat de taxa de poluare, exemplul Germaniei, care nu aplica taxe de poluare dar impune un impozit anual ceva mai mare! In acest context prefer sa platesc anual ceva in plus decat sa platesc acum o suma uriasa pe care oricum nu o am sau imi cere sacrificii foarte mari sa o procur!

M-ar bucura mult daca macar s-ar face o dezbatere la nivel de Guvern legat de acest subiect, pentru ca sunt foarte multi nemultumiti!


Signed,

Mihai Kepiro

This petition closed over 4 years ago

How this will help

Semnati petitia toti cei implicati direct, indirect si cei care considerati ca acest timbru de mediu nu este binevenit acum, in situatia economica proasta in care ne aflam noi romanii!

to comment