Progress

1 signed
99 more needed

Sign the Petition to

GRAĐANI CRNE GORE I SVIJETA

Pozivam sve građane Crne Gore koji imaju pravo glasa na izborima da masovno izađu na birlaišta 7. aprila i daju glas Miodragu Lekiću.Jedino masovni izalazak i glasanje može dovesti do promjena i može neutralisati sve krađe i zloupotrebe na izborima.Da se ne plaše da glasaju slobodno,jer su u kabini sami i neka glasjau za čvjeka koji nije ranti zločinac i nije kriminalac.Već samo običan pošten profesor na Universizetetu u Evropskoj Uniji.On zna evropske standarde i dolazi iz zdrave sredine.

Signed,

Aida Piranic

This petition closed almost 5 years ago

How this will help

Zbog budućnosti svih građana i zbog šanse novoj generaciji da ne izgubi slobodu i bolju budućnost.Kad Lekić pobijedi onda će raspisati i nove slobodne parlamentarne izbore i mafijaška vlast...

Zbog budućnosti svih građana i zbog šanse novoj generaciji da ne izgubi slobodu i bolju budućnost.Kad Lekić pobijedi onda će raspisati i nove slobodne parlamentarne izbore i mafijaška vlast konačno pada i onda će da se sretne sa svim svojim zlodjelima.Moraće da odgovara za sve propale privatizacije,Za sva zlodjela i da vrati sve pare Državi koja se voli izgradnjom a ne uništavanjem i krađom!Pozivam građane slobodnog svijeta da podrže ovu peticiju i ohrabre naše građane da slobodno glasaju!

to comment