Pledge to create an activity EVERY 14th of the month! weekday at the law makers house, weekend at the voters h

Progress

51 pledged
+16 over goal

This pledge closed 4 months ago

If every organization asks you to come to an event, and they are all on different days, HOW ARE YOU GOING TO GO? HOW DO YOU CHOOSE between the environment, right to work for less, abortion, and voting rights? YOU CAN'T we have to fight for them all TOGETHER, SIMULTANEOUSLY and the sooner the activist org know that the better so CITIZENS.... TELL THEM!!! Let's show up on the 14th and GROW!!!

Acitivist orgs., you could help easily, by writing a note on our page asking people to join us. You could support more, by letting your list serve know what we're trying to do. And you could help best, by sending someone who could speak for a few minutes about one of these issues.

Thanks.

Let's have a "march" every 14th of the month. If the 14th is a weekday go to the legislators, if it's on a weekend go to the community. Keep building until summer of 2014!!! 14th Amendment symbolizes equality under the law!!!

https://www.facebook.com/groups/330136653723829

1) Collective Bargaining

T-shirt: ORANGE

solution: Labor Union Rights Law

Organizations: AFL-CIO, LAWG, Fair Trade

2) Corporations are not Natural People

T-shirt: WHITE

solution: Equal Access Amendment (being written)

Organizations: ALEC

3) Voting Issues

T-shirt: RED/WHITE/BLUE

(solution): Bill of Rights for Voter Equality

Organizations: "third" parties, Ballot Access, B.O.R.D.C. activist org.

4) Non Profit Media

T-shirt: GREY

solution:

Organizations: Media Matters, FAIR, LINK-TV

5) Peace

T-Shirt: PINK

solution:

Organizations: Code Pink, WILPF

6) Sexual Orientation

T-shirt: Rainbow

solution: Equal Rights Amendment (does this include sexual orientation?)

Organizations: HRC, Equality NC, Get Equal

7) Separation of Church and State

T-shirt: PURPLE

solution: remove tax free? sanitize schools?

Organizations: Americans United, People for the American Way, Freedom From Religion

8) Environmental Concerns (Energy to Food)

T-shirt: GREEN

solution: Natural Resources Amendment (stolen from Green Party)

Zero waste, MERF's at every landfill, organic food, no GMO need a natural resources amendment.

Organizations: NRDC, Greenpeace, NC Conservationists,

9) Poverty

T-shirt: BLACK (bleak)

solution: employment?

Organizations: NAACP

10) Police/Court/Prison

T-shirt: REFEREE STRIPES?

solution:

Organizations:

11) Healthcare for All/Reproductive/Marijuana

T-shirt: RED/GOLD/GREEN

solution: HR676/Right to Choose/Legalize it ("breath of life" law)

Organizations: Medicare For All, Planned Parenthood, American Cannabis Coalition, NORML

12) Educational reform

T-shirt: RED (their wearing red on Tuesdays already)

solution: Get religion out, teach the people's history

Organizations:

13) Ethnic Equality/Affirmative Action

T-shirt: RED/BLACK/GREEN

solution: reparations,

Organizations:

14) Immigration

T-shirt: BROWN

solution: Open Borders (perhaps with a capitalist twist?)

make whole procedure take only one year.

Organizations:

PS: DON'T "LIKE" ME, JOIN ME!

https://www.facebook.com/groups/330136653723829

13 comments

to comment