Progress

1,365 signed
+165 over goal

Sign the Petition to

Беспомошните и уличните животни

Сакаме хумано Вардариште, барем јас , нели? Досега ниеден надлежен не сум видел да воведе барем една реформа по ова прашање.Што да прави едно гладно кутре, на кое домот му се  улиците, и кое секој агол го чека со храна полна отров? Што ако ги прибираат кучињата по тие нехигиенски железни кафези , натрупани едни врз други?

Signed,

Nikola Ilievski

This petition closed about 5 years ago

How this will help

Зачленете, т.е потпишете ја оваа петиција, споделете ја низ социјалните мрежи, и барем можеби на тој начин , ние обичните луѓе ќе можеме да помогнеме...

10 comments

to comment