Brigade logo
Causes is now part of Brigade – the world's first network for voters.
Join Brigade to take action on issues and elections that matter to you.
Take me to Brigade

Sign the Petition to

Vodafone Albania

Ju lutem, Vodafone Albania, ndalojeni reklamen e Vodafone Club "E Bukura eshte t'jua tregosh te gjitheve", sepse jo vetem qe nuk perçon vlerat e duhura per ambientin shqiptar, por as nuk pasqyron sakte oferten e Vodafone per anetaret e Vodafone Club.

Reklama cenon integritetin e grave dhe vajzave shqiptare, eshte imorale ne thelbin e saj, dhe nuk i sherben qellimit per te cilin eshte krijuar.

Signed,

Afrim Karoshi

This petition closed over 3 years ago

How this will help

Nese jeni prind, edhe do te keni veshtiresi per t'ju shpjeguar kalamajve tuaj idene e reklames, ju lutem firmosni. 

Nese, jeni ndjere te fyer edhe ofenduar nga permbajtja e reklames, ju lutem...

Nese jeni prind, edhe do te keni veshtiresi per t'ju shpjeguar kalamajve tuaj idene e reklames, ju lutem firmosni. 

Nese, jeni ndjere te fyer edhe ofenduar nga permbajtja e reklames, ju lutem firmosni. 

Nese, thjesht ndiheni te fyer nga nje reklame qe s'perçon asnje vlere, atehere firmosni.

18 comments

to comment