Sign the Petition to

Vodafone Albania

Ju lutem, Vodafone Albania, ndalojeni reklamen e Vodafone Club "E Bukura eshte t'jua tregosh te gjitheve", sepse jo vetem qe nuk perçon vlerat e duhura per ambientin shqiptar, por as nuk pasqyron sakte oferten e Vodafone per anetaret e Vodafone Club.

Reklama cenon integritetin e grave dhe vajzave shqiptare, eshte imorale ne thelbin e saj, dhe nuk i sherben qellimit per te cilin eshte krijuar.

Signed,

Afrim Karoshi

This petition closed over 5 years ago

How this will help

Nese jeni prind, edhe do te keni veshtiresi per t'ju shpjeguar kalamajve tuaj idene e reklames, ju lutem firmosni. 

Nese, jeni ndjere te fyer edhe ofenduar nga permbajtja e reklames, ju lutem...

Nese jeni prind, edhe do te keni veshtiresi per t'ju shpjeguar kalamajve tuaj idene e reklames, ju lutem firmosni. 

Nese, jeni ndjere te fyer edhe ofenduar nga permbajtja e reklames, ju lutem firmosni. 

Nese, thjesht ndiheni te fyer nga nje reklame qe s'perçon asnje vlere, atehere firmosni.

18 comments

to comment